''Kom tættere på andres erfaring med LinkedIn og bliv klogere på hvorfor netværk er vigtigt,,

Læs hvad andre siger om Linked Job 

Herunder finder du et lille udplug af historier fra folk i Horsens der har fået succes med Linked Job - Læs dem og bliv mere bekendt med hvorfor du skal oprette dig i vores Linked In gruppe.

 

”Jeg synes, det er et utrolig godt tilbud til os ledige, nu kan jeg nemt gå ind og finde ledige job i Horsens”

”Allerede få dage efter jeg blev medlem af LinkedJob, fandt jeg flere rigtig spændende job derinde som var lige mig. Jeg er blevet træt af Jobnet og Jobindex, og jeg synes ikke rigtig, der er nogen job som passer til det jeg kan. Samtidig er jobbene på Linkedjob i Horsens Kommune, og det passer lige til mig og min familie.”

Peter Andersen - Horsens

 

”Meget seriøst og interessant initiativ med Linkedjob, jeg glæder mig til at blive medlem”

”Jeg har aldrig før prøvet at bruge Linkedin eller haft nogen profil derinde. Nu har jeg fået hjælp til at starte op og få lavet en profil og udvidet cv. Selvom det har taget lang tid at få den udfyldt – synes jeg det er utroligt spændende at arbejde med. Sikke mange job der er derinde. Jeg venter mig meget at den nye gruppe.”

Signe L. Pedersen - Horsens

 

”Spændende tilbud, jeg har allerede fået job”

”På Linkedjob er der slået mange job op og hvor er der mange som deler erfaringer med hinanden omkring deres ansøgninger, virksomhedserfaringer og alt muligt. Det er utroligt, jeg troede, at man skulle være direktør eller ingeniør for at finde relevante job på Linkedin, men her er der jo job både for rengøringsassistenter, chauffører og bygningskonstruktører m.m.”

Jacob T. Andersen - Horsens

 

”Linkedin gør det nemmere at netværke og Linkedjob gør det nemmere at finde et job”

”Nu har jeg været til samtale og fået et super job. På Linkedjob var der en, som havde lavet et opslag. Han havde været til samtale hos en virksomhed, som også havde brug for en administrativ medarbejder. Det viste sig, at deres behov var en medarbejder med store kompetencer indenfor økonomi og bogholderi, og det er lige der jeg er allerstærkest, så jeg skyndte mig at kontakte virksomheden, som indkaldte mig til samtale næste dag. Nu er jobbet mit.”

Birthe Christiansen - Horsens